15 års erfaring

Hos Mican har vi 15 års erfaring med familiebehandling, støtte- og mentorarbejde at trække på. Vi hjælper sårbare socialt belastede etniske og danske familier og borgere i tæt samarbejde med kommuner, jobcentre og virksomheder over hele landet.

Mican er en multietnisk integrationsvirksomhed stiftet af Canan Olsen, der har tyrkisk baggrund, og er født og opvokset i Danmark. Siden 2006 har vi opbygget et stærkt kendskab til familieområdet og stor viden om integration af etniske minoriteter. 

En helhedsorienteret indsatsindsats

Vi lægger vægt på en helhedsorienteret indsats og en etnisk indgang til de familier, vi arbejder med, fordi vi ved, det øger succesraten og chancerne for at blive et velfungerende aktiv i det danske samfund.

Det sikrer vi blandt andet ved så vidt muligt at kombinere de familier, vi arbejder med, med en kontaktperson, der taler familiens modersmål og kender og forstår den kulturelle baggrund. 

Kontakt os

Søger du en integrationskonsulent

Alle Micans integrationskonsulenter og kontaktpersoner har en socialpædagogisk baggrund eller tilsvarende uddannelse eller erfaring. Det er ressourcestærke, rummelige mennesker, der forstår betydningen af at forpligte sig til en opgave med sårbare mennesker. 

Hos Mican hjælper vi udsatte og sårbare familier til at se sig selv som en del af det samfund, de bor i – trods religions- og kulturforskelle. Vi bygger bro mellem etniske minoriteter i Danmark og det danske samfund. 

Har du spørgsmål?

crossmenu