Vores samarbejde med jobcentre

Hos Mican har vi mange års erfaring med at hjælpe borgere videre i relevante aktiviteter, der øger mulighederne for at få et arbejde.

Vi har gennem tiden skabt et stort netværk på det danske arbejdsmarked og specialiseret os i at matche virksomheder med sårbare og udsatte borgere.

Støtte til at blive selvhjulpen

Vi har erfaring med at arbejde med etniske som danske borgere. Borgere, der er psykisk eller fysisk udfordrede. Ligesom vi også har erfaring med at hjælpe misbrugere i job. Alle er de mennesker, der har brug for støtte til at blive selvhjulpne og til at lære at begå sig på arbejdsmarkedet.

Hos Mican er vores filosofi, at når borgeren bliver mødt med en positiv, motiverende, lyttende og empatisk tilgang, giver det de bedste resultater - for alle parter. Det er sådan, vi arbejder.

Læs om vores måde at samarbejde på

Skræddersyet forløb

Vi skræddersyr et forløb i tæt samarbejde med virksomhed og borger. I alle vores sager sørger vi for at udarbejde en detaljeret rapport for at holde sagsbehandleren opdateret.

Vi fokuserer på en håndholdt helhedsindsats og samarbejder så vidt muligt med borgeren på modersmålet uden brug af tolk for at opnå et succesfuldt samarbejde.

Ønsker I at høre mere om, hvordan et samarbejde foregår?

Kontakt os på telefon 20 704 700 eller mail kontakt@mican.dk

Mican tilbyder

  • Afklaringsforløb af borgeren, så han eller hun bliver placeret i en passende aktivitet.

  • Et håndholdt forløb for borgeren, der har andre udfordringer end ledighed.

  • At matche den jobparate borger med praktiksteder med henblik på fast arbejde.

  • Praktikplads til borgeren, der har brug for at udvikle sociale og sproglige kompetencer for at øge mulighederne for at få fast job.
  • Mentorstøtte for at hjælpe borgeren til at opnå eller fastholde et beskæftigelsesrettet forløb eller et job.

  • Beskæftigelsesrettet kursus for indvandrere og flygtninge i forståelse af det danske samfund, arbejdsmarked og normer på en dansk arbejdsplads.

  • Kursus i jobsøgning og udarbejdelse af CV.

  • Vi arbejder også med den unge under 30 år, der har udfordringer, som forhindre ham eller hende i at komme ud på arbejdsmarkedet. 

Har du spørgsmål?

crossmenu